200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

La pandemia fara que sigui, sens dubte, la diada diferent, pero els llibres nunca falten mai a la cita. Vet aqui la seleccio de propostes dividides per categories

dating mixed race guys

Aquest nou Sant Jordi 2021 encara nunca sera com ens agrada recordar la diada, amb gent en carrers plens davant centenars de parades de llibres i roses. Pero sera. Encara que sigui en espais perimetrats o en estands davant sobre cada llibreria, amb les preceptives mesures sobre seguretat a causa sobre la pandemia, els llibres segueixen alla. Ho han demostrat dia a dia durant els ultims tretze mesos i els lectors han comencat a veure que potser nunca fa carencia esperar el 23 dabril per comprar-los. Aquesta guia sobre 200 novetats ofereix llibres recomanats per obsequiar i autoregalar-se, sigui o nunca Sant Jordi.

Literatura catalana, per Anna Abella

Literatura catalanaEls angles morts

best dating site for 40 plus

Borja Bagunya. Periscopi. 19,90

Despres dels celebrats relats sobre Plantes dinterior i Defensa propia, Bagunya destilla genialitat en la seva primera novella, a mes duna prosa sulfurica contra el doctrina academic universitari. Els protagonistes un professor sobre Literatura que es la pura imatge de el perdedor, i la seva parella, una intelligent i honesta ginecologa.

Napalm al cor

Pol Guasch. Logotipo. 18,90

Amb nomes 24 anys i un parell de poemaris publicats, Guasch seria convertia en lautor mes jove a guanyar el Llibres logotipo, premi sagac en el llancament de talents. Napalm al cor es una distopia asfixiant i alhora poetica en la repressio de el lograr en una region militaritzada on dos nois pateixen la intolerancia envers el seu desig i la seva llengua, la precarietat i el desarrelament.

Tandem

Maria Barbal. Destino. 18,90 Flamant Premi dHonor de les Lletres Catalanes 2021, lautora sobre Pedra sobre tartera ja comencava lany amb bon peu, guanyant un altre guardo, el Pla, gracies a aquesta novella, en que reflexiona en lamor i la felicitat en la maduresa a traves dun viudo i duna dona acabats de jubilar que coincideixen en una classe de ioga.

Consumits pel foc / Consumidos por el fuego

Jaume Cabre. Proa / Destino. 19

Una decada despres de lexit sobre Jo confesso lautor de Les veus de el Pamano torna amb aquesta novella curta, una mena sobre fabula nunca buscada en que un professor de literatura, sobre nom Ismael, comparteix protagonisme amb un petit senglar. Falenes atretes per la llum, el retrobament amb la veina de la infancia, una intriga negra i dosis de drama i dhumor, en un relat que nunca deixa sobre sorprendre.

Consulteu la seleccio total de llibres sobre literatura catalana.

Literatura castellana, per Elena Hevia

Literatura castellanaTomas Nevinson

Javier Marias. Alfaguara. 22,90

Aquest gran autor amb voluntat de ser-ho tanca amb aquesta novella un diptic que funciona tambe com el reves sobre la trama de Berta Isla, la seva novella precedente. Si aquella se centrava en lheroina de el titol, ara li toca el torn al seu marit, que, havent tornat daquella aventura, senfronta al dilema moral sobre En Caso De Que es licit matar en la circumstancia concreta.

Los ojos cerrados

Edurne Portela. Galaxia Gutenberg. 17

Si hi ha la preocupacio que recorre els llibres dEdurne Portela es la de lanalisi sobre la violencia que ella ha concretat en les accions dETA o en la cual perdura enquistada en la parella. Ara li toca an una novella que recull el trauma sobre la Guerra Civil reflectit en un avi que viu en un poble perdut i una dona jove que torna alla.

?Quan es el dia sobre Sant Jordi 2021? Data i com se celebrara

Al final todo el tiempo ganan las monstruos

Juarma. Blackie B ks. 21

El segell Blackie B ks ens revella aquest autor andalus que ha ordit a la seva primera novella un impactant relat dautodestruccio generacional no gaire allunyat del que cosa va suposar Trainspotting al seu moment. Fill i net de temporers, Juan Manuel Lopez, es a dir, Juarma, sembla que deixara empremta. I an acerca de arriba amb doblet de la seva faceta fanzinera a Abrazame Incluso que la vida deje de dar puto asco (Autsaider Comics, 12 ) reuneix una antologia de vinyetes satiriques plenes dironia i humor.

Independencia

Javier Cercas Tusquets. 21,90

Cercas ha enviat el seu heroi a lany 2025 quan, segons la seva ficcio, el proces i la pandemia ja son cosa de el passat. Una trama sobre fort calat politic, aquesta vegada situada a Barcelona, amb la nova alcaldessa (res a veure amb Colau) com a victima, li serveix a lautor per consolidar el seu projecte policiac.

Consulteu la seleccio completa sobre llibres de literatura castellana.

Literatura estrangera, per E. E.

Literatura estrangera,Hamnet

Maggie OFarrell. LAltra Editorial / Asteroide. 23,95

La irlandesa Maggie OFarrell es val sobre la figura de Shakespeare per Aclarar la historia acerca de el Bardo. Hamnet va acontecer lunic fill home sobre lautor que va fallecer als 11 anys. Temps despres, aquest escriuria una tragedia sobre el aparecido dun pare i el seu fill amb un nom molt semblant Hamlet.

Marilynne Robinson. 1984 / Galaxia Gutenberg. 19,90

La multipremiada Robinson es una sobre les autores sobre capcalera de el president Obama i una sobre les veus mes respectades de lactual literatura nord-americana. Aqui recupera un personatge secundari de la seva novella En casa, un home blanc, alcoholic i autodestructiu que en els anys posteriors a la Segona conflagracion Mundial, senamora duna afroamericana.

Llum sobre febrer / Luz de febrero

Elizabeth blackchristianpeoplemeet Strout. 1984 / Duomo. 18

Strout ha decidit recuperar la seva heroina Olive Kitteridge, eternament enutjada i posseidora duna honestedat brutal, ara viuda i necessitada damor, en aquesta nova serie sobre relats tan honestos i precisos com el llibre precedente que li va reportar el Pulitzer. Es trabajoso nunca imaginar-se lOlive amb els trets sobre Frances McDormand, que la va encarnar en la excellent miniserie.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.